Liquidaties

Nieuwe ontwikkeling in liquidatie Djordy Latumahina [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: ‘verdachte in beeld die betrokken zijn bij de voor bereiding liquidatie’.

Er zijn geheime beelden opgedoken van in de parkeer garage in Koningin Wilhelminaplein iets voor de liquidatie op Djordy Latumahina Vlinderscrime.nl geeft de ongecensureerde beelden vrij van de mogelijk verdachten die berokken zijn bij deze zaak. Want deze mannen hebben een paar dagen eerder in de parkeer garage rond gelopen bij een soort gelijke auto van een bekende crimineel die waarschijnlijk toch het echt doel was voor deze liquidatie. Wij van Vlinderscrime.nl kwamen des tijds ook als eerste met de naam van het dodelijk slachtoffer lees dat hier.

Lees verder op Vlinders Crime: Nieuwe ontwikkeling in liquidatie Djordy LatumahinaTo Top
Volg ons voor alle updates