Justitie

Motorclub Black Sheep niet crimineel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Kijk dat is nu weer eens leuk nieuw over motorclubs. Justitie laat aan de advocaat Michael Ruperti van de motorclub Black Sheep weten dar er geen aanwijzingen zij dat deze club niet crimineel is en dat ze niet in verband worden gebracht met zware criminaliteit. Kijk dat is eens een opsteker voor de motor wereld.

Vaak worden deze clubs weg gezet als dekmantels voor georganiseerde criminaliteit. Maar nu heeft een van die clubs het zo ver geschopt dat ze van de zwarte lijst gehad kunnen worden als het aan de Mr Michael Ruperti legt.  En nu kunnen de leden van deze club mogelijk ook een schade vergoeding gaan vragen bij de rechter want vele leden zijn ontslagen omdat ze bijvoorbeeld banen hadden bij de overheid.

Lees verder op Vlinders Crime: Motorclub Black Sheep niet crimineelTo Top
Volg ons voor alle updates