Buitenland

75 kilo drugs lag maanden voor het grijpen langs de kust lijn [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-26-om-00.12.13-167x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Een ‘torpedo’ vol met cocaïne lag maanden lang gewoon voor het grijpen en niemand nam de moeite om eens te gaan kijken wat nou eigenlijk de inhoud was van deze aangespoelde ‘torpedo’ voor de Ierse kust (Kilmacreehy Cemetery tussen Lahinch en Liscannor)

Voor 5 miljoen aan cocaïne menig crimineel zou nu wel achter zijn oren kwabben en denken waarom vind ik dat nou nooit. De Ierse kranten pakken groot uit met dit ongelofelijke verhaal. Er zullen door deze actie was een groep flink balen dat deze torpedo die niet goed was vast gemaakt is los geraakt van een schip die de drugs moest vervoeren.

Lees verder op Vlinders Crime: 75 kilo drugs lag maanden voor het grijpen langs de kust lijnTo Top
Volg ons voor alle updates