Holleeder

Foto wedstrijd,. Het Hangbuikzwijntje [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Eerdaags komt de client van Mr Inez Weski naar Nederland en wij van Vlindercrime.nl betalen 2500 euro voor de eerste foto van Naoufel F alias  Noffel in gevangenschap. Ik heb graag Naoufel F alias Het dikke zwijn als eerste op foto zo dat het logo van vlinderscrime  aangepast kan worden.

Ik wilde eerste het loge veranderen van Holleeder naar daar van Dino Soerel maar ik zie opeens meer in het dikke lijf van Naoufel f alias Noffel als logo voor de komende jaren want daar het ik persoonlijk nog jaren plezier van. Dus zit je in de bajes en kan je een foto maken van Noffel stuur het ons en wij van vlindercrime zorgen dat je 2500 euro op je bajes rekening bij geschreven krijgt.

Lees verder op Vlinders Crime: Foto wedstrijd,. Het HangbuikzwijntjeTo Top
Volg ons voor alle updates