Misdaad

Fashion Carmen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wil jij de collectie van Fashion Carmen ook eens op je gemak bekijken, voelen en passen?Dat kan tijdens een Gratis kleding party van Fashion Carmen. In een ontspannen sfeer samen met je vriendinnen kun je de nieuwste trends uit Parijs uitzoeken. Tijdens deze kleding party worden er mooie foto’s gemaakt, zodat je na de party nog leuke herinneringen hebt aan de gezellige avond met Fashion Carmen en je vriendinnen.

Zo werkt het:
Jij zorgt voor de dames (vriendinnen, collega’s, familie of kennissen) dan zorgt Fashion Carmen voor de kleding. Om een party te organiseren worden er minimaal 10 genodigden verwacht.Een party organiseren is niet alleen ontzettend leuk, jij houdt als organisator (gastvrouw) ook wat aan over!

Lees verder op Vlinders Crime: Fashion CarmenTo Top
Volg ons voor alle updates