Geweld

Steekpartij bij speelparadijs Gorinchem [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was vandaag de dag van de steekpartijen. Ook in Gorinchem raakte een man zwaargewond bij een speelparadijs voor kinderen.  Rond 15.45 uur ernstig gewond toen hij bij meermaals werd gestoken aan de Kleine Schelluinsekade in Gorinchem. De verdachte, de ex-partner van de vrouw met wie het slachtoffer daar was, is gelijk opgepakt.

De steekpartij speelde zich af op het parkeerterrein van een kinderspeelparadijs. De verdachte stak het slachtoffer meermalen, waaronder in zijn hoofd. Het slachtoffer raakte daarbij zwaar gewond. De verdachte  kon gelijk worden aangehouden na de steekpartij en zit momenteel vast. Ook het steekwapen had de verdachte tijdens zijn aanhouding nog bij zich.

Lees verder op Vlinders Crime: Steekpartij bij speelparadijs GorinchemTo Top
Volg ons voor alle updates