Justitie

Voorspelling Vlinderscrime komt weer uit. [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En weer waren wij dagen en zelf maanden eerder met het misdaadnieuws dat Naoufel F alias Noffel word vervolg voor een Liquidatie poging op Peter R Pjotr. Ik scheef het al op 9 Oktober dat dat de echt aan klacht word. En in September schreef ik aal wie er achter deze aanslag zat. Lees dat hier.

Zo mijn verslag van vandaag want ik ben net wakker en spring en gat in de lucht dat ik dat nieuws al veel eerder de wereld in had gebracht. Ok de zitting van 26 Tandem zo heeft die zaak waar de verdachte vrijdag in de pro forma zitting terecht stonden hield officier Koos Plooi zijn kaaren nog even tegen zijn borst toen een van de advocaten vertelden wat hij op me site had gelezen dat hij die uit spraken van dat Noffel vervolgd zou worden nog voor rekening voor Vlindercrime en Wat zie hier het nieuws wat nu overal staat Noffel word aan geklaagd.

Lees verder op Vlinders Crime: Voorspelling Vlinderscrime komt weer uit.To Top
Volg ons voor alle updates