Drugs

‘Koning Willem Alexander moet zich dood schamen’ [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-21-om-13.01.00-300x157.png

Vandaag op Vlinders Crime: De in Thailand vast zittende oud-coffeeshophouder Johan van Laarhoven schrijft meerde brieven naar de koning om hulp voor zijn situatie van hij is ten onrechte tot 103 jaar cel veroordeeld. Maar wat schijnt deze brieven worden door gestuurd naar het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het is juiste deze afdeling wat juiste verantwoordelijk is voor de situatie waarin Johan van Laarhoven zich nu bevind.

Al twee keer eerder zijn zijn smeek beters door gestuurd naar deze afdeling die het vervolgens in een laatje stopt waar nooit meer naar om gekeken word. Het is te gek voor woorden dat onze koning zich niet hard maken voor deze hard werkende ondernemer die onschuldig tot 103 jaar gevangenis straf is veroordeeld.

Lees verder op Vlinders Crime: ‘Koning Willem Alexander moet zich dood schamen’To Top
Volg ons voor alle updates