Drugs

De Zeedijk super gezellig, de Warmoesstraat word geteisterd [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Gisteren even langs de wallen in Amsterdam gegaan en op de ouwe ‘PillenBurg’ stonden was toeristen die de weg kwijt waren van de drugs. Ik reed met iemand mee in de auto en moest nog even iets schreeuwen naar een toerist die niet op zij wilde gaan omdat ie onder invloed was van drugs. Ik was onderweg naar een afspraak en na die afspraak ben ik even een rondje wezen lopen langs de Zeedijk en de Warmoesstraat want ik had berichten ontvangen dat buurbewoners  daar weer erg veel last hadden van straattuig dat nep drugs aan de man proberen te brengen en dat de politie weer met ze handen in het haar zit sins dit weer opnieuw de kop op staakt in deze wijk.

Ik heb ze zelf niets gezien en ik ben jaren lang tijd kind aan huis geweest in deze buurden ik heb hier jaren rond gelopen en ken de geschiedenis goed van deze wijk. Elke straatje heeft daar zijn eigen verhaal en ik heb door de jaren heen daar echt veel shit gezien. Maar nu schijnt het weer de kop op te steken en hebben de buurtbewoners er er veel last van. Op het tijdstip dat ik daar liep zag ik niks bijzonders en was het gezellig en liepen er geen hang jongeren die nep drugs wilde verkopen.

Lees verder op Vlinders Crime: De Zeedijk super gezellig, de Warmoesstraat word geteisterdTo Top
Volg ons voor alle updates