Buitenland

200 kilo cocaïne gevonden in ijzeren vaten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Altijd weer leuk om te zien of vinding rijk criminelen zijn. Je vraagt je af en  toe  af vaak deze lijn is goed gegaan? Zou het de eerste keer zijn of is die al langer aan de gang.? Deze 200 kilo cocaïne is gevonden in ijzeren vaten.Medewerkers van de Douane hebben vandaag in twee ijzeren vaten 200 kilo cocaïne gevonden.De drugs, met een waarde van ruim 5 miljoen euro zijn inmiddels vernietigd.

De twee ijzeren vaten waren gevuld met 200 pakketten en zaten in een container. De container was verder gevuld met ijzeren vaten met olie. De container was woensdag aangekomen met een schip uit Brazilië. Er zullen dus weer wat boeven met tranen in hun ogen zitten vandaag want het zal een zware tegenvaller zijn. Er is nog niemand op gepakt en de politie is niet zo vrij met het geven van informatie.

Lees verder op Vlinders Crime: 200 kilo cocaïne gevonden in ijzeren vatenTo Top
Volg ons voor alle updates