Liquidaties

Djordy Latumahina iedereen gaat er van uit van een vergissingsmoord [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ook schenkt vandaag weer misdaadjournalist aandacht aan deze zaak. Hij en vele andere gaan er al van uit dat het hier gaat om een tragische vergissing. Het echte beoogd doelwit als dat er al is, daar hebben we geen enkele weet van. Ja zelf geloof ik nooit zo in een vergissing moord want alles wijst er op dat ze dit tot in de puntjes hebben uit gewerkt want de vlucht auto’s stonden klaar en het gebeurde in een parkeer garage waar ze toch wel hebben lopen wachten tot dat Djordy Latumahina daar voor bij kwam rijden.

Je moet als huurmoordenaar we zeker zijn van je zaak want als je twijfelt kan je het beter niet doen lijkt mijn want er is geen opdrachtgever die gaat betalen voor als jij de verkeerde gaat dood schieten. Het kost je dus geld en de poppen zijn gelijk aan het dansen. Want de beoogd doel wit is een gewaarschuwd man ik kan nu zelf actie gaan ondernemen richting de kant waar mee hij een langslopen conflict heeft dus een en al gezeik.

Lees verder op Vlinders Crime: Djordy Latumahina iedereen gaat er van uit van een vergissingsmoordTo Top
Volg ons voor alle updates