Liquidaties

De na sleep van de liquidatie Vincent Jalink voor de moeder van zijn kids [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik ben Monique Dijkgraaf en wil graag mijn verhaal doen over hoe de familie van Vincent Jalink mijn kinderen en ook het volledige gezag van mij probeert af te pakken via de rechter. En dat alleen omdat de 2 kinderen die ik met Vincent Jalink heb de enigste erfgenamen zijn. Het begon allemaal op 27 mei nadat Vincent Jalink overleden is.

Ik verbleef op dat moment op Curaçao toen ik het nieuws hoorde dat insloeg als een bom. Ondanks ik al jaren niet meer met Vincent Jalink een relatie heb, bleven we in goed contact om de kinderen maar ook omdat we nog altijd van elkaar hebben gehouden. Ik nam contact op met de familie ondanks we elkaar niet echt mogen,was ik bereid het verleden te laten voor wat het was en nu alleen maar aan de kinderen te denken en te handelen.

Lees verder op Vlinders Crime: De na sleep van de liquidatie Vincent Jalink voor de moeder van zijn kidsTo Top
Volg ons voor alle updates