Drugs

Rechter die El Chapo veroordeelde door hoofd geschoten op straat [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De rechter die Joaquin ‘El Chapo’ Guzman heeft veroordeel is op straat toen hij zijn huis verliet geliquideerd. Gelijk hier de live beelden op de site van Vlinderscrimne van deze harde liquidatie. Maandag werd de rechter Vicente Bermudez in zijn woonplaats Metepec geliquideerd. Dat de Mexicaanse overheid deze beelden heeft vrijgegeven is omdat men zo probeert de daders snel te kunnen achter halen.

Eerder werdt ook al een andere lugubere actie van Mexicaanse drugskartels groot in het nieuws gebracht dat ging toen over de handen die werden  afgehakt van dieven. Ook die beelden gingen de hele werden over. Lees dat hier.

Lees verder op Vlinders Crime: Rechter die El Chapo veroordeelde door hoofd geschoten op straatTo Top
Volg ons voor alle updates