Motorgangs

Klaas Otto had liefje die hem politie informatie toe speelde [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De telegraaf komt met het nieuws dat oud Generaal van No Surrender een relatie zou hebben gehad met iemand die bij defensie werkte. Zij speelde klaas Otto mogelijk vertrouwelijke informatie toe. De Nationale Politie arresteerde de Defensiemedewerkster maandag op verdenking van het doorsluizen van politie-informatie.  Dat er dus her en der politie invallen zijn gedaan de laatste tijd ( bij de vader van Klaas Otto en bij Henk Kuipers) zou mogelijk hier mee in verband kunnen worden gebracht.

Het ‘gangsterliefje’ was maandag dus al aangehouden  en na maanden onderzoek  komt dit dus naar buiten. Wat opmerkelijk is dat Klaas Otto zelf het lek bij Defensie heeft opgebiecht bij de politie en bij de telegraaf van zou iets ga je wel even achter je oren krabben. Het lijkt mijn dat Klaas zelf dit naar buiten heeft gebracht omdat hij iets aan voelde dat ze hem zelf een oor wilde aan naaien want anders kom hij er zelf niet mee naar buiten.

Lees verder op Vlinders Crime: Klaas Otto had liefje die hem politie informatie toe speeldeTo Top
Volg ons voor alle updates