Geweld

Ex-No Surrender lid Clement Heinemann klapt uit de schoot [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is deze week wel het weekje waarin No Surrender veelvuldig  in het nieuws kwam Nu is het weer Clement Heinemann (41 jaar) een ex lid van No Surrender wat een boekje open doet hoe het bij de club aan toe gaat. Dit keer is  Clement Heinemann mishandeld door vier clubgenoten van No Surrender, zegt hij. De politie heeft de zaak in onderzoek. Ex-leider van No Surrender  de oud Generaal Klaas Otto is in beeld als mogelijke opdrachtgever van de mishandeling.

In het NRC gaf hij een interview  waarin hij zegt zwaar mishandeld te zijn door zijn bloed eigen gabbers van No Surrender.  Hij is nog altijd herstelden van zijn zware mishandeling want hij loopt tot de dag van vandaag mank. De journalist van NRC zocht hem op in de gevangenis waar hij vast zit omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld, en er is een vuurwapen bij hem thuis gevonden.

Lees verder op Vlinders Crime: Ex-No Surrender lid Clement Heinemann klapt uit de schootTo Top
Volg ons voor alle updates