Drugs

Coffeeshop hater slaat weer toe [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-19-om-13.30.29-226x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Coffeeshop Blue Lagoon op de Overtoom is vannacht rond 4.00 uur beschoten. Het is al de zoveelste coffeeshop dat op deze manier zijn dieren moet sluiten. PvdA Burgemeester van der Laan heeft er zijn beleid naar gemaakt om zo de ene naar de andere coffeeshop te kunnen sluiten.

Het is steeds het zelfde liedje een coffeeshop word beschoten en hup deze gaat 3 maanden dicht. Er zit voor de onder nemen maar een ding op en dat is zijn zaak gelijk te verkopen voor een grijpstuiver aan een partij die zich snel aandient want je kan er vergif op in nemen dat er een tweede schietpartij gaat plaats vinden en dan kan je als ondernemen voor altijd je deuren sluiten met dank aan onze Burgermeester die door zijn beleid de ene naar de andere schietpartij zo uit lokt want de shutter is daar mogelijk op uit.

Lees verder op Vlinders Crime: Coffeeshop hater slaat weer toeTo Top
Volg ons voor alle updates