Drugs

300 kilo cocaïne aangetroffen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Grote hoeveelheid cocaïne aangetroffen-De Douane heeft dinsdagavond 18 oktober in Brabant een partij van bijna 300 kilo cocaïne aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.De Douane trof tijdens een controle bij een transportbedrijf in een Brabantse plaats twee compressors aan in een vrachtwagen. De douaniers vertrouwden de lading niet. Bij nader onderzoek bleek hun onderbuik gevoel te kloppen: in de druktank zat een hoeveelheid verdovende middelen verstopt.

De politie is gewaarschuwd en de tanks zijn getransporteerd naar een politiebureau waar ze zijn opengeslepen. Hier troffen agenten blauwe in plastic gehulde pakketten met in totaal bijna 300 kilo aan verdovende middelen aan. Het blijkt te gaan om cocaïne.

Lees verder op Vlinders Crime: 300 kilo cocaïne aangetroffenTo Top
Volg ons voor alle updates