Motorgangs

Politie inval bij No Surrender man Henk Kuipers [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-18-om-14.42.11-211x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Bij een politie inval bij toekomstig tweede kamerlid Henk Kuipers is gieren een politie inval geweest waar de politie flink te keer is gegaan want er is voor zo’n 25.000 euro aan schade aangericht tijdens de huiszoeking in zijn woning te Klazienaveen. Dat ze als gekken te keer zijn gegaan is natuurlijk niet om gebruikelijk bij de politie want het kan ook anders maar ze trappen de boel gewoon kort en klein als je ergens naar opzoek zijn.

Henk Kuipers laat aan vlinderscime weten dat er niks is gevonden en laat even zien wat voor schade er is aangericht tijdens de doorzoeking. De politie kwam binnen vallen met een arrestatie team en hebben een jongen van Henk Kuipers mee genomen die in de woning ter plekken was en die komt volgens Henk zo weer wij want er is totaal niks gevonden.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie inval bij No Surrender man Henk KuipersTo Top
Volg ons voor alle updates