Liquidaties

‘Moordenaar’ Wout Sabee vol in beeld [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De telegraaf komt met het nieuws dat de man die mogelijk betrokken is bij de moord op Wout Sabee op camera beelden is vast gelegd. Deze beelden  die in Maart zijn gemaakt zullen dan vanavond getoond worden in het opspringen progamma opsporing verzocht van de avro. Dit soort foto’s dagen snel bij tot de oplossing van ieder  geval de gestolen auto die bij de liquidatie op Wout Sabee is gebruikt.

Het politie onderzoek Podium kan dus weer verder want de beelden zijn gelukkig niet gewist bij de Kia dealer in Waalwijk  iets wat je ook niet zou verwachten als een auto gestolen is en waar de dader op staat. Hij is daar wel vaker geweest lijk weel want deze man loopt naar het hokje  waar de sleutels hangen want auto]s die opgeleverd dienen te worden en griste zo de sleutel weg en stapte in de auto en smeerde hem. Een koelbloedige dief.

Lees verder op Vlinders Crime: ‘Moordenaar’ Wout Sabee vol in beeldTo Top
Volg ons voor alle updates