Moord

Moord Feesten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Panorama  komt deze week met een artikel over moordfeesten waar bij een aantal doden zijn gevallen. Het moord feestje wat mijn het meeste is bij gebleven is in het cafe Inn & Out in de Rotterdamse wijk Cool. Ik heb met een van deze jongens vast gezeten ene Pinto een kleine Kaapverdiaan die het verhaal ook tegen mijn in geuren en kleuren heeft verteld in de P.I Zuyder Bos te Heerhugowaard. Wij zaten daar met een bond gezelschap schuursponzen in te pakken en zaten dan ademloos te luisteren als Pinto vertelde wat daar binnen heeft afgespeeld en waar hij en zijn kompanen een waar slagveld hebben aangericht onder onschuldige bezoekers van het cafe.

schermafbeelding-2016-10-18-om-15-52-49schermafbeelding-2016-10-18-om-15-49-38

Lees verder op Vlinders Crime: Moord FeestenTo Top
Volg ons voor alle updates