Liquidaties

Liquidatie verdachte Wout Sabee bij opsporing verzocht [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo ik heb zelf even de beelden een paar keer gezien en wat mijn opvalt is dat deze man een petje op zijn hoofd heeft. In het progamma van opsporing verzocht hebben ze het over iemand met  blond of grijs haar die in Waalwijk een Grijze Kia Optima heeft gestolen.Een camera op de Meerndijk registreert vrijdag 24 juni rond 11.30 uur hoe een grijze Kia Optima richting het kruispunt rijdt. In de auto zitten minstens twee personen, die op het punt staan een moord te plegen. Ze slaan linksaf de Rijksstraatweg op, de Zandweg op en rijden dan over de Regenboogbrug de Rijksstraatweg op.
schermafbeelding-2016-10-18-om-20-47-44schermafbeelding-2016-10-18-om-20-47-11
Inmiddels heeft de politie ook beelden van de man die de Kia Optima heeft gestolen die bij de liquidatie is gebruikt. Via hem komt de politie mogelijk dichterbij de daders van de moord. De beelden zijn gemaakt op donderdagmiddag 3 maart bij een autobedrijf aan de Havenweg in Waalwijk. Een onbekende man loopt het terrein op, glipt het kantoortje binnen waar op dat moment niemand is en kijkt of daar sleutels liggen van auto’s die die dag zullen worden opgehaald. Als hij sleutels heeft gevonden, loopt hij daarmee het terrein weer op, drukt op de afstandsbediening en ziet zo welke auto bij de sleutels hoort.
Het lijkt te gaan om een blanke man. Hij heeft blond of grijs haar, was toen gekleed in een groen/bruine jas, blauwe broek en donkere schoenen met lichte zool. Ik lijk toch echt een petje te zien wat deze auto dief op zijn hoofd heeft.

Lees verder op Vlinders Crime: Liquidatie verdachte Wout Sabee bij opsporing verzochtTo Top
Volg ons voor alle updates