Motorgangs

Een hoop onzin in de media over president Hells Angels [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-04-28-om-17.45.17-300x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Veel onzin in de media  het kleine brandje in een huis in Haarlem. Het verhaal gaat de ronde dan het een aanslag zou zijn op het huis van de President van de Hells Angels van Haarlem. En ze noemen hem ook van morgen hoorde ik op TV door Mick van Wely in middels ex President van ed club.

Wat een onzin bij elkaar want natuurlijk is Lysander de Ruiter nog steeds de grote man van de club en dus geen ex Hells Angels en het kleine brandje was niet in zijn huis dus ik heb geen idee hoe de media daar op komen want ze kunnen elkaar allemaal na en hebben zeker geen goede contacten in de motor clubs of durven deze jongen niet te benaderen.

Lees verder op Vlinders Crime: Een hoop onzin in de media over president Hells AngelsTo Top
Volg ons voor alle updates