Geweld

Dode door schietpartij in Hoorn [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dode man bij schietpartij in parkeergarage Westfries Gasthuis ziekenhuis Hoorn,.Alles afgezet 3 heli s boven Hoorn  Schietpartij  was in Maelsonstraat.Volgens de politie zou er geschoten zijn op het parkeerdek van het ziekenhuis. De kans dat het een inwoner van Hoorn is niet zo groot want dan had ik nu al gehoord wie het was. Hoorn telt 70.000 inwoners. Het parkeer dek telt 5 lagen en dus is er geen zicht op van af de openbare weg.

Deze schietpartij is bij de politie in onderzoek overal massaal hulpdiensten aanwezig, maar of deze ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden is niet bekend. Politievoorlichter Menno Hartenberg ,,Nergens blijkt nog uit dat er een daadwerkelijke schietpartij heeft plaatsgevonden.” Vermoedelijk is er wel een relatie met een reanimatie in de parkeergarage naast het Westfries Gasthuis op de Maelsonstraat.

Lees verder op Vlinders Crime: Dode door schietpartij in HoornTo Top
Volg ons voor alle updates