Buitenland

Waar stond de opsporing auto van politie ivm Onthoofdingzaak Nabil Amzieb.? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zo krijg ik regelmatig interessante mailtje en die informatie ga je dan controleren bij de des betreffende woordvoerder van politie. Deze keer duurde het wat langer dan normaal dat ik antwoord kreeg omdat ik het naar de verkeerde had gemaild die kreeg ik verschillende belletjes van woordvoerders van de politie op mijn vragen ivm het observatie voortuig van justitie wat in de brand is gestoken en waar het onthoofde lichaam van Nabil Amzieb in lag.

Het is al weer een tijdje stil rond om deze zaak en ik kreeg des tijd ook als eerst te hoorden dat iemand onschuldig (Omar A) voor deze zaak vast zat in Marokko. Gelukkig is die al weer vrij omdat die niks met deze zaak te maken had voor de rest.Het leverde mijn in ieder geval veel extra aandacht voor me site op omdat als eerst met dit nieuws kwam. En dan krijg je vandaag op zondag een beetje van de woordvoerder dat ie er niet op onwil gaan en er niks over kan zeggen.

Lees verder op Vlinders Crime: Waar stond de opsporing auto van politie ivm Onthoofdingzaak Nabil Amzieb.?To Top
Volg ons voor alle updates