Politie

Overval op bejaarde man (68) Amsterdam-Noord [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wat er gebeurt is is vreselijk voor Ton die al zijn vrouw moest verliezen een paar jaar geleden. En nu dit. Het hele dorp is er van onderste boven. De daders moeten wat het kost opgespoord worden. Zo begint me mailtje wat ik ontving vanmorgen vroeg. En gelijke even wat speurwerk gedaan  en dan zie je dat er nog niet veel aandacht voor deze zaak is geweest.

De eigenaar van de Tabakspeciaalzaak A.Ekels op het zonneplein in Amsterdam-Noord is vermoedelijk in de nacht van woensdag op Donderdag in zijn woning boven de zaak overvallen. De winkel is donderdag ‘wegens omstandigheden ‘gesloten. In de Facebookgroep Tuindorp Burgerwacht word gemeld dat ‘Ome Ton’ is overvallen en werd vastgebonden. De politie bevestigd dat er in de nacht woensdags op donderdag rond 03.00 uur op het Zonneplein een woning is overvallen.

Lees verder op Vlinders Crime: Overval op bejaarde man (68) Amsterdam-NoordTo Top
Volg ons voor alle updates