Misdaad

Leuk artikel over Vlinderscrime.nl [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Er stond weer ergens op internet een leuk artikel over Vlindercrime van Judith Bouwels . Ja  we werken zo nu en dan wel mee met beginnende journalisten die mijn uit kiezen voor een studie en daar dan een verhaal over schrijven. Het is natuurlijk altijd leuk als ze je vragen, en je helpt ook nog eens beginnende journalisten mee.

En zo pak je dan toch weer een nieuwe doelgroep die opeens ook weer naar mij site gaat kijken. Dus het mes snijdt aan twee kanten. Ja wat moet ik zeggen over een andere zijn werk..? Oordeel zelf zou ik zeggen. Ik vind het zelf leuk geschreven en zeer herkenbaar en ik heb er niks op af te dingen. Gewoon recht voor zijn raap. Niks op af te dingen.

Lees verder op Vlinders Crime: Leuk artikel over Vlinderscrime.nlTo Top
Volg ons voor alle updates