Kopstukken

The Ruining man Dino Soerel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is de laatste dagen even stil rond om het Passageproces. Voor wie niet goed op de hoogte is door dat het proces maar door blijft denderen en er haast geen eind aan lijkt te komen is er toch licht aan het einde van de tunnel. In de maand November begint het O.M al langzaam zijn Requistior te houden.

En als er wel iets saai is dan is dat het wel want daar komt geen einden aan zo lijkt het. En als je dan de eis hoort die ook geen enkel verrassing zou zijn dan kan je er van uit gaan dat er haast geen enkele journalist nog op de zitting aan bezig is. Het ware er al niet veel meer omdat het maar door blijft gaan haken alle journalisten af op den duur.

Lees verder op Vlinders Crime: The Ruining man Dino SoerelTo Top
Volg ons voor alle updates