Geweld

Vijf aanhoudingen in onderzoek schietincident Noordwijk [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Voor de deur van het Appartementen complex waar ook Harry Mens (was daar nog even een verwarring dat mogelijk hij het slachtoffer zou zijn maar al gauw bleek dat niet zo te zijn) woonde waar begin van het jaar een man zwaargewond raakte bij een schietpartij. Nu komt de politie naar buiten met het nieuws dar er 5 aanhoudingen zijn gedaan. Wij van vVinderscrime waren des tijds als eerste op plaats delict.

De Dienst Regionale Recherche heeft op woensdagmorgen 21 september drie mannen en twee vrouwen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op donderdag 28 januari in Noordwijk. Daarnaast werden door de politie een aantal doorzoekingen verricht, waarbij ondermeer vuurwapens werden aangetroffen.

Lees verder op Vlinders Crime: Vijf aanhoudingen in onderzoek schietincident NoordwijkTo Top
Volg ons voor alle updates