Drugs

Schietpartij Utrecht was liquidatie poging [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De mannen die gisteren massal werden aangehouden in de Rijstraat worden mogelijk verdacht van de mislukte liquidatie poging om een belende drugscrimineel in Utrecht Dinsdag avond. De politie geeft nog geen namen vrij om wie die man dan wel zou zijn op wie is geschoten. Het is wel weer frappant dat de politie gelijk 4 mannen heeft kunnen oppakken en mogelijk heeft politie daar mee een grote slag kunnen slaan en met deze aanhoudingen na een wilde,  lange achtervolging van uit Utrecht.

Of deze heren straks ook gelinkt kunne worden aan 26koper of dat dit weer een hele andere tak van criminelen zijn is nog niet duidelijk mogelijk . Er kwamen dinsdagnacht bij de politie meedere meldingen binnen over schoten die waren gehoord in de buurt Kanaleneiland. In Utrecht werd ook een uitgebrande auto gevonden, die vermoedelijk bij het schietincident was betrokken.

Lees verder op Vlinders Crime: Schietpartij Utrecht was liquidatie pogingTo Top
Volg ons voor alle updates