Motorgangs

No Surrender dwong Panorama tot tekenen contrakt [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In het NRC gisteren een intersant stuk over de motorclub No Surrender die Panorama dwong tot het tekenen van een contrakt. Ik zie dat de handtekening van Mylène de la Haye ontbreekt maar  die van hoofdredacteur  Frans lomans staat er wel op. Hij heeft geen aangiften gedaan van het voorval wat hij naar mijn idee wel had moeten doen.

Want zoiets is toch pure chantage. En in het stuk komt naar voren dat Frans lomans niet wil reageren op het voorval. En Mylène de la Haye wil ook niet inhoudelijk reageren. Kijk dat vind ik nou jammer want ik had graag nu hu reactie gehoord. Ik heb zelf even contact op genomen met Henk Kuipers van No Surrender en zodra zijn reactie binnen is zet ik die op de site.

Lees verder op Vlinders Crime: No Surrender dwong Panorama tot tekenen contraktTo Top
Volg ons voor alle updates