Misdaad

Misdaadjournalist met een vernieuwde site [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-12-om-09.07.06-282x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Sins vandaag heeft misdaadjournalist een nieuwe site. Heel overzichtelijk degelijk zoals we van Herdenk jan Kortrink gewend zijn. In oog opslag zie je de verhalen in een stijl zoals het NRC. Helaas iets weinig plaatje/foto die je als lezer gelijk grijpen. Hij heeft er weer zin in zou je zo zeggen als je zijn site zo ziet.

Ik ben HJK altijd dankbaar geweest dat hij mijn geregeld noem in zijn stukken zoals mijn site ook op de kaart kwam te staan. We hebben een beetje de zelfde stijl en geven verhalen eenpersoonslijk tintje. Het zijn de boeken van zich zelf die hij op deze wijzen ook mooi op de kaart zet want daar is zijn medium een mooi stukje gereedschap voor.

Lees verder op Vlinders Crime: Misdaadjournalist met een vernieuwde siteTo Top
Volg ons voor alle updates