Liquidaties

De Utrechtse liquidatie golf [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En weer pakt Panorama mooi uit met een super misdaadverhaal waar bij ik me vingers bij aflik. Dit keer gaat het over o.a de liquidatie op Wout Sebee. Het leuke van dit stuk is dat ik er ook veel vulling in voor kom als bron en dat ik en toch lichte bij zit dan de meeste van mijn collega’s  Martijn Haas van Panorma heeft zijn huiswerk goed gemaakt en heeft veel mensen rond om Wout Sabee gesproken.

Voor iedereen die al vast een voor profje wil lezen van Panorama druk op deze link voor het een voorproefje. Ook hebben ze de enige foto die van Wout Sabee in omloop is van mijn gebruikt voor het misdaadverhaal. Het verhaal geeft een goed beeld van de man Wout sebee want wat wat Wout nu eigenlijk voor een man.?

Lees verder op Vlinders Crime: De Utrechtse liquidatie golfTo Top
Volg ons voor alle updates