Buitenland

Daders moord Mohammed Ghoumati op beeld [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Mohammed Ghoumati (35) wordt in de nacht van 12 op 13 juli 2016 neergeschoten in een appartement aan de Crooswijkseweg in Rotterdam. Hij bezwijkt ter plekke aan zijn verwondingen.Mohammed ontmoet een paar jaar geleden in zijn geboorteland Marokko een Nederlandse vrouw. De twee krijgen een relatie en trouwen. Mohammed verhuist naar Nederland en trekt in bij zijn vrouw in Rotterdam.

Hij vindt een baan bij een bakkerij, maar na twee jaar gaan de twee uit elkaar. Sindsdien woont Mohammed in het appartement van een kennis aan de Crooswijkseweg, samen met een aantal huisgenoten. Op dinsdag 12 juli 2016 heeft Mohammed samen met een huisgenoot gewinkeld in het centrum van Rotterdam. Aan het begin van de avond zijn de twee terug in het appartement. Later die avond vertrekt Mohammed naar zijn werk, een bakkerij in Rotterdam-Zuid.

Lees verder op Vlinders Crime: Daders moord Mohammed Ghoumati op beeldTo Top
Volg ons voor alle updates