Liquidaties

Vriendin Djordy Latumahina buiten levensgevaar [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Cherrischa Sackman (30)de mooie vriendin van de geliquideerde Djordy Latumahina (R.I.P 31) die naast haar vriend zat in de auto en daar bij ook maar gewond raakte is gelukkig weer bij kennis. Je zou er toch niet aan moeten dezen dat hun dochtertje (2)gelijk na het verlies van haar vader ook nog eens de moeder zou moeten missen.

In de telegraaf verscheen als de laatste de naam van Djordy Latumahina en die hadden dan wel weer familieleden gesproken stond er in hun artikel. Dat de familie er mogelijk van uitging van een vergis moord. Nou dat kan je volgens mijn wel op je buik schrijven. Deze geliefde DJ komt natuurlijk de de beste clubs en daar kunnen bepaalde criminelen het waarschijnlijk niet verkroppen dat deze Djordy Latumahina op een eerlijke manier zich heeft weten te presenteren.

Lees verder op Vlinders Crime: Vriendin Djordy Latumahina buiten levensgevaarTo Top
Volg ons voor alle updates