Moord

Slachtoffer brand Zuidoost door misdrijf omgekomen [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Amsterdam Zuidoost – De politie heeft vastgesteld dat het slachtoffer van de brand in een flat aan de Barbusselaan door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.Op donderdagavond 6 oktober trof de politie na een brand in een woning op de eerste etage van een flat aan de Barbusselaan in Amsterdam Zuidoost een overleden man aan.

Politieonderzoek heeft uitgewezen dat de man door een geweldsmisdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoeksteam verricht nader (technisch) onderzoek naar de oorzaak van de brand en houdt rekening met brandstichting. Op dinsdag 11 oktober zal de recherche in de woning aanvullend onderzoek doen.

Lees verder op Vlinders Crime: Slachtoffer brand Zuidoost door misdrijf omgekomenTo Top
Volg ons voor alle updates