Buitenland

President Hells Angels Duitsland met zestien kogels doodgeschoten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Met 16 kogels in zijn bovenlijf is de 45-jarige Aygün Mucuk President van de Duitse tak van de Hells Angels  dood geschoten afgelopen vrijdag in het clubhuis. Hij werd door een vrouw die de vaste schoonmaakster was van het clubhuis dood gevonden.  Deze man had wel meer vijanden en was beland in vele conflicten. Een stel filmers van der Spiegel die een documentaire over de beruchte motor club zou maken had er nog over in hun doco over hoe hij het liefst zou willen dood gaan.

Op camera vertelde hij toen dat hij het liefst oud wilde worden met een mooie vrouw aan zijn zijde. Hij wilde dus voorlopig niet dood gaan maar helaas had iemand andere plannen met de 45-jarige President en schoot hem binnen een maand dood in zijn eigen clubhuis. Het ligt dis voor de hand dat een van zijn mede club leden deze moord heeft gepleegd en dus heeft de politie en probleem want deze leden van de motorclub praten niet met de politie .

Lees verder op Vlinders Crime: President Hells Angels Duitsland met zestien kogels doodgeschotenTo Top
Volg ons voor alle updates