Liquidaties

Politie mol verdiende 3 ton aan verkopen politie gegevens [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De politiemol (50-jaar)uit Geleen heeft zo’n 300.000 euro verdient met informatie kentekens van undercover politie-auto’s geven aan criminelen. Deze politie agenten kwamen in beeld na en onderzoek naar de liquidatie van Sven Prins, die in september vorig jaar werd doodgeschoten in Brunssum.

De agenda werd samen met een collega(25- jaar)van hem opgepakt en zij, zou in middels wel vrij zijn gelaten in afwachting van het onderzoek.(lopend vonnis) Maar de politieman van 50 jaar in kwestie zit inmiddels weer vast. Ook in Amsterdam gaan lijsten met politie voortuigen van hand tot hand in het criminele milieu. Via WhatsApp heeft iedereen van kruimel dief tot zware jongen in Amsterdam in middels deze lijsten op zijn of haar mobiel.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie mol verdiende 3 ton aan verkopen politie gegevensTo Top
Volg ons voor alle updates