Moord

Hakan Arabas doodgeschoten om niks [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De hardwerkende onderhoudsmonteur (werk in Westpoort Amsterdam) Hakan Arakas uit (Schalkwijk)Haarlem die na een avondje stappen met twee Marokkaanse vrienden in een ordineer cafe ruzie is dood geschoten.  Voor cafe Ulfet2 op de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam. Omdat  ie tussen de agressor die op zijn vriend Nordin schoot die twee kogels moest incasseren, kreeg er vervolgens zelfs 3 kogels in zijn lichaam en allemaal (fataal) dodelijke bleken te zijn  te zijn .

Een andere vriend Zega kreeg er een in zijn been. Het Turkse cafe waar ze de drie vrienden vroeger vaker kwamen en toen was het altijd gezelig in het doorgaans goed bezochte cafe met Turken klanten. Wat de aanleiding is geweest daar uit lopen de meningen nog al uit een maar volgend de schatotters zijn zij beschoten door een Turk en had het nog veel erger allemaal kunnen aflopen want er hadden wel veel mee doden kunnen vallen.

Lees verder op Vlinders Crime: Hakan Arabas doodgeschoten om niksTo Top
Volg ons voor alle updates