Drugs

Gevangenissen vol met contrabande [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Hoe gemakkelijke is het in de bajes om je criminelen zaakje door te zetten..? Elke crimineel weet het en daarom zit o.a Willem Holleeder natuurlijk vast in de extra beveiligde bajes in Vught ook wel de EBI genoemd. Mar hoe gaat het er nou echt aan toe in de bajes.? Criminelen filmen vol trots dat ze grote stukken hasj in hun cel hebben en nnet een maar zelf 6 telefoons in een cel hebben.

ook laten ze vol trots zien dat ze hele stapel telefoon laten hebben waarschijnlijk waar mee ze zijn betaald met hun verkoop van hun druks binnen de muren van P.I Zuyder Bos te Heerhugowaard waar het schering en inslag is qau drugs en telefoons zo erg zelf dat de normalen telefoons amper nog worden gebruikt door de echte grote jongens die gemakshalve leven schavond met hun geliefde op Facebook zitten.

Lees verder op Vlinders Crime: Gevangenissen vol met contrabandeTo Top
Volg ons voor alle updates