Corruptie

Afdelingshoofd politie Westelijke Mijnstreek stond op loonlijst zware crimineel [Boevennieuws]

Bij twee schietpartijen in Amsterdam zijn gisteren twee mannen om het leven gekomen. Over waarom de mannen dood zijn geschoten en wie de daders zijn is nog niks bekend. Tot dusver lijkt het er op dat beide niet actief waren in het criminele circuit. Hakan Arabas Vlinderscrime.nl komt met de namen van de slachtoffers. Gisternacht werd…

Lees verder op Boevennieuws: Afdelingshoofd politie Westelijke Mijnstreek stond op loonlijst zware crimineel

schietpartij ypenburg

Een afdelingshoofd van de basiseenheid Westelijke Mijnstreek stond volgens De Limburger op de loonlijst van een zware crimineel. De 50-jarige van corruptie verdachte politieagent zou 300.000 euro hebben verdiend met het doorgeven van informatie. Geheim agent A3930 Via de politieagent circuleerde in het criminele milieu een lijst met de kentekens van alle observatiewagens van de […]To Top
Volg ons voor alle updates