Justitie

‘Wat wordt de echte aanklacht tegen Naoufal F “Noffel” [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is vandaag weer een mooie dag om weer eens wat te schrijven over Noffel. Want uit betrouwbare politie bronnen dicht bij het onderzoek zit Noffel niet alleen nog vast voor een fluitzaakje waar ie zijn straf al lang voor heeft uitgezeten, en  en afwachting naar Nederland waar ze hem willen hebben voor witwassen. Maar de echte aanklacht word straks medeplichtigheid aan een poging liquidatie op Peter alias Pjotr en de liquidatie op Lucas Boom alias Puk. Laten politie bronnen weten.

Want justitie houdt haar troeven nog even binnen boort om zo nog niet het dossier aan Mr Inez Weski te hoeven geven. Want ze hebben de PGP van Atif ontcijferd en een andere PGP ,met wie hij contact had en die is gekoppeld aan Noffel. Er schijnt nog een persoon heel belastend op PGP gespreken staat en voert.

Lees verder op Vlinders Crime: ‘Wat wordt de echte aanklacht tegen Naoufal F “Noffel”To Top
Volg ons voor alle updates