Misdaad

Waar moet je zijn om te adverteren..? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Waar moet je vandaag de dag nog adverteren. En wat levert nog iets op..? Google geeft je het antwoord en laat zien waar je moet zijn. cijfers liegen nu eenmaal niet. En wij zijn blij met alle getallen die google laat zien, Wij zijn ook een van de weinige die onze cijfers graag laten zien. een misdaadsite zoals Vlinderscime is uniek in zijn soort. Gewoon recht voor zijn raap en geen poespas.

Misdaadnieuws zo als misdaadnieuws hoort te zijn. En de meeste adverteerders weten on in middels goed. Dus heren wil je nog snel een mooi plekje op de site bemachtigen wees er dan als de kippen bij want vol=vol. Dus op de foto’s om de tabellen leesbaar te maken. Het si gewoon even ene greep uit wat ziek termen die jullie zelf ook kunnen laten uitvoeren.

Lees verder op Vlinders Crime: Waar moet je zijn om te adverteren..?To Top
Volg ons voor alle updates