Liquidaties

Goedemorgen beste misdaadlezers [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was gisteren weer een druk dagje. Veel misdaadnieuws te melden en dat hebben jullie wel gemerkt op mijn site. We hebben in 3 zaken als eerste het nieuws kunnen melden. Twee keer de naam van het dodelijke slachtoffer een keer van een doodslag dat was Hakan Arabas ook wel de Blonde Turk uit Haarlem genoemd en een keer van een echte liquidatie  en daar was het slachtoffer Djordy Latumahina uit Barneveld die en bezig was in de dance/uitgaans scene in Amsterdam, vader van een dochtertje  en zijn vrouw is er nog slecht aan toe laten familie leden weten aan Vlinderscrime. Nooit iets van criminele activiteiten bij deze man gemerkt laten vrienden weten tijdens hun slap avond en de moeite nemen te reageren op mijn berichten  via WhatsApp. Een geliefde man dus.

Een mooi gezin kapot geschoten 

Lees verder op Vlinders Crime: Goedemorgen beste misdaadlezersTo Top
Volg ons voor alle updates