Liquidaties

Zo kom je nog iemand tegen op het Twitter account van JayJay [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zie hier het twitteraccount  want de berucht JayJay (vriendje van Naoufaf F alias Noffel) die de laatste tijd in veel liquidatie onderzoeken opduikt. En dan kom je een leuk in kijkje tegen met wie deze JayJay om gaat en waar hij zo al komt. Hij laat zien dat hij goed in zijn lape was zit want hij komt op plekken zoals Dubai.

Ook heeft is een foto van me Yassim die een paar dagen geleden nog vast zat op bedenking van het plassen van ene bom onder me auto op zijn twitter account staan. De wereld is kleiner dan je denkt en iedereen kent elkaar natuurlijk in het uitgaanswereldje. Maar goed zoekt en gij zult vinden het is altijd wel leuk om een inkijkje te hebben in de wereldje van de Rappers die strooien met hun geld en leren zien dat ze het breed hebben.

Lees verder op Vlinders Crime: Zo kom je nog iemand tegen op het Twitter account van JayJayTo Top
Volg ons voor alle updates