Buitenland

Yarmi Dortangs opgepakt in België [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Betrouwbaarder bronnen  uit de bajes laten weten dat (via hun mobiel) Yarmi Dortangs wordt er samen met Geoffrey Driessen van verdacht een gewelddadige overval in Landgraaf gepleegd te hebben. Beiden zijn geen onbekende van politie en justitie. Omdat Dortangs geweld niet schuwt en gebruik maakt van een vuurwapen, is het niet verstandig hem zelf te benaderen maar meteen de politie in te schakelen. Dat stond er op de Nationale opsporingslijst.

Maar Zaterdag avond  is hij klem gereden in België met nog twee man in zijn auto in Maasmechelen, Ale werden gezocht  door de politie. De politie had het 3 tal langer op het oog dus werden ze klem gereden. De auto een witte Seat met de Nederlanders er in probeerde nog weg te komen maar door de berm in te rijden maar werd door de politie klem gereden.

Lees verder op Vlinders Crime: Yarmi Dortangs opgepakt in BelgiëTo Top
Volg ons voor alle updates