Politie

Verdachte aangehouden in autobom zaak Vlinderscrime [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-04-om-17.22.23-1-300x226.png

Vandaag op Vlinders Crime: Er is dinsdag 4 oktober een verdachte aan gehouden in de zaak waar in een zwaar explosief onder me auto is geplaatst. De verdachte is note bene een goed vriend van me, de Marokkaanse Yassin Zahroui alias Samboca die er de bewuste dag samen met mijn in het Kleine Kafje aanwezig was met een aantal dames. Ik kwam hem een paar dagen eerder tegen op een donderdag in de Harbour club Kitchen (zie foto 1)toen ik een afspraak had met Laura de Bije, je weet wel dat meisje uit Qatar (die helaas niet kwam opdagen omdat haar advocaat dat had geadviseerd)

Toen zijn Yassin Zahroui en ik samen met zijn vrouw lekker door gezakt en hebben daar lekker gegeten. We hadden gelijk weer afgesproken om de volgende dag weer uit te gaan maar maar de drank stroomde nog door me lichaam en we hadden dat verzet naar weer een dag later op Zaterdag. Want Yassin mag graag iedereen dronken voeren met Samboca.

Lees verder op Vlinders Crime: Verdachte aangehouden in autobom zaak VlinderscrimeTo Top
Volg ons voor alle updates