Geweld

Liquidatie slachtoffer Amsterdam Djordy Latumahina [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-09-om-00.17.11-281x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Dit is het gezin wat in de parkeer garage is beschoten en waar van de man is geliquideerd. Hij is een man die werkt in de reclame wereld een Molukker van afkomst Djordy is zijn naam. De schietpartij in Amsterdam Nieuw-West bij het Koningin Wilhelminaplein Amsterdam. Er zouden twee gewonden zijn gevallen. en nu weten we wie het slachtoffer is. Heel veel politie op de been.  Het hier om een liquidatie want niet veel verder is een uitgebrande  auto gevonden en in de Bijlmer nog een. Het vrouwelijke slachtoffer Sackman.

De politie zoek naar twee mannen in zwart en mogelijk zou een van hem iets in een sloot hebben gegooid ‘mogelijk het vuurwapen’. Het Koningin Wilhelminaplein ligt op steen worp afstand van het World Fashion Center.

Lees verder op Vlinders Crime: Liquidatie slachtoffer Amsterdam Djordy LatumahinaTo Top
Volg ons voor alle updates