Misdaad

Druk druk druk [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-08-12-om-19.04.24-1-300x162.png

Vandaag op Vlinders Crime: Zo even druk geweest met me voor bereidingen want lezers hebben vaan geen idee wat het is om een misdaadsite te hebben als Vlinderscrime. Er gaat zo als ik het doe soms veel werk in zitten want je moet over al achter aan en uit zoeken, opsporen en dingen goed plannen. Buiten dit het ik ook nog een sociaal leven een hond en andere beslommeringen die je tijd op slokken.

Het is goed plannen omdat ik ook bezig ben met een boek en dat wil ik snel klaar hebben en als het zo lekker loopt dan is het in November wel klaar en hopelijk ook in de winkel schappen te verkrijgen. Soms het ik me Tv opnames en sta ik vele collega’s te woord en plan je dingen samen zo dat je er samen iets leuk aan heb en meestal gaat het dan om een scoop goed te plannen.

Lees verder op Vlinders Crime: Druk druk drukTo Top
Volg ons voor alle updates