Buitenland

Drugsvlucht uit Zweden onderschept [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-05-om-17.32.04-300x169.png

Vandaag op Vlinders Crime: Maandagochtend 3 oktober werden twee mannen uit Zweden aangehouden op het vliegveld in Hilversum voor drugsbezit. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.Zondag 2 oktober kwam er een melding binnen vanuit Zweden dat er in de middag een klein vliegtuig, met twee inzittenden, zou landen op het vliegveld in Hilversum om mogelijk drugs op te halen. Er werd direct een team samengesteld en naar het vliegveld gezonden om daar te posten. Rond 15.00 uur zagen de agenten het betreffende vliegtuigje landen.

Na de landing bleef de piloot bij het vliegtuig en de andere inzittende vertrok in een auto. Een deel van de agenten bleven het vliegtuig observeren en wachtten tot de tweede inzittende terug kwam. Een ander deel ging achter de inzittende aan. Dit duurde uiteindelijk de hele nacht. Rond 10.00 uur verscheen de man weer bij het vliegveld. Hij liep samen met de piloot richting het vliegtuig. Hierop werd besloten om de mannen aan te houden voor drugsbezit. De tas van de inzittende werd gecontroleerd en daar troffen de agenten 2 kilo cocaïne aan.

Lees verder op Vlinders Crime: Drugsvlucht uit Zweden onderscheptTo Top
Volg ons voor alle updates