Buitenland

Interview met de zoon van Pablo Escobar [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dat lang niet alles rozen guur en zonneschijn is als je uit een schatrijke familie komt blijkt maar weer eens als je het interview met de zoon van Pablo Escobar die Sebastián Marroquín heet leest. Het is wel in het Duits maar met een vertaal progamma is het goed te doen. Lees het hier.

Hij vertelde dat zijn vader zijn liefde en haat altijd extreem uitte. Ook vertelde hij zijn zoon gewoon voor de tv wie hij wel en niet had vermoord.  Hij was daar heel open over.Ook het leven met zo veel geld waar in hij van alles kocht voor zijn familie is niet altijd om over naar huis te schrijven want soms hadden ze gewoon honger omdat ze de straat niet op konden ondanks dat ze over miljarden beschikten.

Lees verder op Vlinders Crime: Interview met de zoon van Pablo EscobarTo Top
Volg ons voor alle updates